17. jūlijā vienlaikus ar tirdziņu notiks arī 5. Latvijas Vīndaru svētki.
No pl. 11-15 daudzkrāsu garšas piedāvās 12 vīna darītavas un Slow Food Latvija šefpavāru alianses biedri – Ingmārs Ladigs (Re’chef virtuve), Ēriks Dreibants (Pavāru māja Līgatnē) un Renārs Purmalis (restorāns “Buržujs”). Būs iespēja baudīt arī Ozolu jēru burgerus.
Latvijas vīnu un ēdienu saderības vērtēšanu kā ierasts vadīs vieni no Latvijas labākajiem vīnziņiem – Jānis Kaļķis un Agnese Gintere.
JAUNUMS: notiks apmeklētāju balsojums par labāko vīnu.
Svētku vīna darināšanai visi sirsnīgi, jo sirsnīgi tiek aicināti nest savu dārzu veltes! Tie, kas atsauksies aicinājumam, iepriekšējā gada vīnu, par kuru rūpes uzņēmusies Zilver dzērienu darītava, varēs baudīt bez maksas.
Skaistais un iedvesmojošais augļu un ogu mīcīšanas process notiks plkst. 13.30.